Nicole van Gurp

Elke patiënt wil zich gehoord voelen en goed geholpen worden. Daarom neem ik iedere vraag serieus. Is er bijvoorbeeld spoed met een specifieke pijnklacht of blessure? Dan zet ik alles op alles om een plekje in de agenda vrij te maken.

Praktijkondersteuner en administratief medewerker

Een achillespeesblessure was mijn eerste kennismaking met de praktijk en met Leonie. Dat klikte al meteen goed. Toen deze functie voorbijkwam, pakte ik dan ook mijn kans. Ik heb jarenlange ervaring in de secretariële ondersteuning, dat maakte het al meteen vertrouwder in deze baan.

Als praktijkondersteuner heb ik veel klantcontact, is geen dag hetzelfde en kan ik veel betekenen voor patiënten en collega’s. Ik vind het fijn als anderen weten dat ze op mij kunnen bouwen. En natuurlijk hoort een praatje maken of een luisterend oor daar ook bij.

Mensenmens

Achter de schermen verricht ik – net als Patty en Janine – alle ondersteunende werkzaamheden, zodat de therapeuten zich kunnen concentreren op de behandelingen. Naast het klantcontact, het maken van afspraken en agendabeheer zorg ik voor de betalingen. Ook het bijhouden van de website en social media behoort tot mijn takenpakket.

Contact met patiënten en het ondersteunen van de fysiotherapeuten: als ‘mensenmens’ past dit perfect bij mij. Ik heb graag mensen om me heen, zie altijd het goede in iemand en ben vrolijk en zorgzaam. Binnen de praktijk en het team voel ik mij dan ook als een vis in het water.

Elke dag brengt iets nieuws

Wat ik in de ochtend me voorneem om te doen, kan in de loop van de dag zomaar veranderen. Bijvoorbeeld door een vraag van een patiënt of een spoedvraag van mijn collega. Of als een afspraak uitvalt en een andere patiënt eerder geholpen kan worden. Dan is het zaak om snel te kunnen schakelen en flexibel te zijn. Zodat de patiënt of collega zich zo goed mogelijk geholpen voelt. Als anderen blij zijn met mijn hulp en ondersteuning dan geeft me dat veel energie.

Kleine dingen maken gelukkig

Mijn vrije tijd vul ik graag met fotografie, inmiddels een wat uit de hand gelopen hobby. Ook hierin staat de mens centraal: ik fotografeer puur op gevoel om een ander weer te geven zoals hij is. Door mensen op beeld te vangen in hun eigen wereldje krijg je een pure, spontane foto.

Daarnaast ga ik het liefst een film kijken met mijn gezin, lezen, een terrasje pakken met vriendinnen of winkelen met mijn dochters. Juist die kleine dingen maken mij heel gelukkig.

Direct een afspraak maken of wilt u meer informatie? Nicole is te bereiken op 0651099506 of info@fysio-engelaar.nl