Sportmassage bij Fysiotherapie Engelaar in Doetinchem

Heeft u stijve spieren na het sporten? Herstelt u steeds minder snel na inspanning? Heeft u een belangrijke wedstrijd waar u zich optimaal op wil voorbereiden?

De therapeuten van Fysiotherapie Engelaar passen sportmassage meestal toe binnen de behandeling fysiotherapie. Ook kan sportmassage blessurepreventief ingezet worden.

Het werkt sportmassage?

De fysiotherapeut kan met een herstelbevorderende massage een rol spelen in het voorkomen van blessures. Doordat sportmassage de bloedcirculatie stimuleert worden (beschadigde) spieren voorzien van de nodige zuurstof en voedingsstoffen. Tevens zorgt de verbeterde doorbloeding ervoor dat afvalstoffen als melkzuur gemakkelijk afgevoerd kunnen worden. Stijve spieren voelen daarna weer soepeler aan en eventuele pijn wordt verlicht. Daarnaast zorgt sportmassage er ook voor dat de sporter zich geestelijk kan ontspannen en opladen.

Tarieven sportmassage

Wanneer uw therapeut ervoor kiest om sportmassage in te zetten tijdens de fysiotherapeutische behandeling valt dit onder de verzekerde zorg. Wordt een sportmassage blessurepreventief ingezet, dan is er geen vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar.

Het tarief voor sportmassage bedraagt:

  • € 35,- inclusief BTW: 30 minuten (rug, nek en schouders óf voorkant bovenbenen, hamstrings en kuiten)
  • € 70,- inclusief BTW: 60 minuten (combinatie van bovenstaande)

De behandelingen kunnen contant betaald worden of per factuur achteraf.

Voor fysiotherapie in de Achterhoek kunt u op meerdere locaties terecht bij Fysiotherapie Engelaar: in Doetinchem Wijnbergen, Doetinchem Schöneveld – Overstegen, Doetinchem Keppelseweg of Doetinchem Centrum.

Vragen of een afspraak maken? Vul het inschrijfformulier in, bel 0314-72 59 94 of WhatsApp naar 0630288621.