Doetinchem – wijk Wijnbergen

Fysiotherapie Engelaar locatie Wijnbergen

In Doetinchem hebben wij een centraal gelegen, goed bereikbare locatie aan de Doetinchemseweg in de wijk Wijnbergen. De praktijk is gesitueerd in de oude Rooms-Katholieke school. Wij hebben de beschikking over twee ruime behandelkamers met oefenfaciliteiten. De receptie, wachtruimte en toiletten worden gedeeld met chiropractie Doetinchem. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Adres: Doetinchemseweg 17, 7007 CA Doetinchem
Let op: Voer in uw navigatie ook altijd de postcode in! Anders kan het zijn dat u richting de Doetinchemseweg in Wehl of Zelhem genavigeerd wordt. 

Geen verwijsbrief nodig

Fysiotherapie Engelaar is direct toegankelijk. U heeft geen verwijzing nodig.

Ook in de avond geopend

Fysiotherapie Engelaar is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om vrij te nemen om naar de fysiotherapeut te gaan. Daarom hanteren we ruime openingstijden, waarbij we ook vroeg in de ochtend en in de avond geopend zijn!

Fysiotherapie aan huis

Wanneer de omstandigheden het niet toelaten om naar de praktijk te komen kunnen onze fysiotherapeuten ook bij u aan huis komen. Voor fysiotherapie aan huis heeft u wel een verwijsbrief nodig van uw arts. Ook bent u welkom in onze vestigingen Doetinchem Schöneveld-Overstegen, Doetinchem Keppelseweg en Doetinchem centrum.

Neem direct contact op met onze vestiging in Doetinchem – Wijnbergen

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht