Fysiotherapie afspraken app

Fysiotherapie Engelaar maakt gebruik van een eigen afspraken app, zodat u gemakkelijk uw gemaakte afspraken en huiswerkoefeningen kunt inzien.

Reminder afspraken

U ontvangt telkens een afspraakbevestiging en een reminder voor uw afspraken. Ook kunt u in de app zien wanneer uw afspraken gepland staan. Als u de app niet gebruikt dan ontvangt u van ons een reminder via de e-mail. Een afspraak vergeten is dus verleden tijd!

Huiswerkoefeningen

Uw therapeut kan een foto/filmpje maken van de oefeningen die u moet doen. Dit kan aangevuld worden met een instructie hoe en hoe vaak deze oefeningen uit te voeren. Zo wordt u nog bewuster van het doen van huiswerkoefeningen en kunt u thuis even terugkijken hoe een oefening uitgevoerd dient te worden. Hiermee verloopt uw herstel nog beter!

Installatie van de app

Tijdens uw intakegesprek vragen wij naar uw e-mailadres en mobiele nummer. U ontvangt vervolgens een SMS met een link naar de app. U kunt de afsprakenapp downloaden als u een iPhone  of Android-telefoon heeft. Voor andere smartphones is een mobiele site versie beschikbaar. Wilt u de app installeren maar heeft u geen wachtwoord, dan kan uw fysiotherapeut u er een geven. Komt u er niet uit? Neem dan even contact op met Fysiotherapie Doetinchem. We helpen u graag verder!

Vragen of een afspraak maken?  Vul het inschrijfformulier, bel 0314-72 59 94 of WhatsApp naar 06-30 28 86 21.