Doetinchem – centrum (Basic-Fit)

Fysiotherapie Engelaar locatie Basic-Fit Doetinchem

Fysiotherapie Engelaar heeft ook een vestiging in Doetinchem-centrum. Wij zijn gevestigd binnen sportcentrum Basic-Fit. Het sportcentrum bevindt zich boven de MediaMarkt en beschikt over uitstekende fitnessapparatuur waar wij gebruik van mogen maken. De ideale plek voor sportrevalidatie! Het sportcentrum is makkelijk te bereiken mede doordat het pand is voorzien van een parkeergarage en 2 liften. Let op: het adres van de parkeergarage is Hofstraat 12, 7001 CD Doetinchem. Bij een afspraak zorgen wij voor een gratis uitrijkaart. Onze fysiotherapeuten zijn voor zowel leden als niet-leden beschikbaar op deze locatie.

Adres: Sportcentrum Basic-Fit, Burg. van Nispenstraat 18a 7001 BS Doetinchem

Geen verwijsbrief nodig

Fysiotherapie Engelaar is direct toegankelijk. U heeft geen verwijzing nodig.

Ook in de avond geopend

Fysiotherapie Engelaar is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om vrij te nemen om naar de fysiotherapeut te gaan. Daarom hanteren we ruime openingstijden, waarbij we ook vroeg in de ochtend en in de avond geopend zijn!

Fysiotherapie aan huis

Wanneer de omstandigheden het niet toelaten om naar de praktijk te komen kunnen onze fysiotherapeuten ook bij u aan huis komen. Voor fysiotherapie aan huis heeft u wel een verwijsbrief nodig van uw arts. Ook bent u welkom in onze vestigingen Doetinchem Wijnbergen, Doetinchem Schöneveld- Overstegen,  Doetinchem Keppelseweg en Doetinchem – centrum.

Neem direct contact op met onze vestiging in Doetinchem – centrum

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht