Online fysiotherapie afspraak maken

Voor fysiotherapie in de Achterhoek kunt u op meerdere locaties terecht bij Fysiotherapie Engelaar: in Doetinchem Wijnbergen, Doetinchem Schöneveld – Overstegen, Doetinchem Keppelseweg of Doetinchem Centrum. U kunt op verschillende manieren een afspraak maken:

Online

Nog geen afspraak?

Meld u zich aan via het inschrijfformulier. Direct na uw inschrijving ontvangt u van ons een e-mail met daarin het verzoek uw e-mailadres te valideren. Na verwerking van uw gegevens nemen wij op korte termijn contact met u op voor een afspraak.

Hebt u al een afspraak gemaakt?

Vult u alvast het  inschrijfformulier voor ons in. Wij kunnen dan voorafgaand aan uw afspraak het dossier al klaarmaken, waardoor er tijdens het consult meer tijd overblijft om aan uw klacht te besteden.

Telefoon of e-mail

Het is ook mogelijk om uw afspraak telefonisch te maken of via een E-mail-, WhatsApp- of Sms-bericht (tel: 0314-72 59 94, Whatsapp: 06-30 28 86 21). Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw eventuele voorkeur voor therapeut, dag en tijd en streven ernaar uw behandeling zo snel mogelijk te starten. Wanneer wij aan het behandelen zijn, zijn wij niet altijd in staat om de telefoon aan te nemen. Wanneer u onze voicemail inspreekt bellen wij u zo snel mogelijk terug. 

Een afspraak wijzigen of annuleren

Een afspraak verplaatsen of annuleren? Geen probleem, maar doet u dit uiterlijk 24 uur van tevoren. Meldt u zich niet tijdig af, dan zijn wij genoodzaakt de consultkosten bij u in rekening te brengen. Bij niet nagekomen afspraken betalen zorgverzekeraars geen vergoeding uit.

Facebook

Op Facebook en Instagram houden wij u op de hoogte van ons laatste nieuws. Ook kunt u via social media met ons contact opnemen of een afspraak maken.