Ons team

Leonie Engelaar
Leonie EngelaarSportfysiotherapeut MSc, Musculoskeletaal Echografist MSc, Leefstijlproffesional, Praktijkeigenaar
In mijn functie als (sport)fysiotherapeut vind ik het van groot belang om niet alleen het symptoom te behandelen, maar op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten. Dit maakt het mogelijk om patiënten ook op lange termijn klachtenvrij te houden!
Tom Hulkenberg
Tom HulkenbergAlgemeen fysiotherapeut, Musculoskeletale Revalidatie MSc i.o. (Manuele therapie)
Ik ben ervan overtuigd dat door continu veranderende inzichten en kennis van de medische wetenschap, een fysiotherapeut niet stil kan blijven staan. Permanente bijscholing vind ik daarom erg belangrijk.
Veerle Kimman
Veerle KimmanAlgemeen fysiotherapeut, Musculoskeletale Revalidatie (Manuele Therapie) MSc, Leefstijlproffesional
Als fysiotherapeut is mijn ambitie vooral met u samen te werken aan een optimaal resultaat. Uitvinden welke verbanden er getrokken kunnen worden om daar de juiste of passende therapie toe te passen. Daarbij kijk ik naar de gehele mens en heb ik uw zelfredzaamheid hoog in het vaandel staan.
Freek Jager
Freek Jager Algemeen fysiotherapeut,MSU-echografist, Master Musculoskeletale Echografie i.o.
Mijn focus ligt op complexe peesproblematiek en wervelkolom-gerelateerde klachten. Ik verdiep mij in de nieuwste inzichten en pas moderne behandelmethoden toe – zoals shockwave therapie en EPTE – om pijnklachten te verminderen of te verhelpen.
Gijs Heusinkveld
Gijs HeusinkveldAlgemeen fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut MSc, Echografist
Met mijn sterke hang naar topsport en ervaring in het trainen van sporters help ik anderen om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast is verder kijken dan de lokale pijnplek een aanpak die ik – net als mijn collega’s – altijd nastreef. Hiermee worden goede resultaten behaald in relatief korte tijd.
Charlotte Braun
Charlotte BraunAlgemeen fysiotherapeut, Musculoskeletale Revalidatie MSc i.o. – specialisatie orofaciaal therapeut (kaak/aangezicht)
Als fysiotherapeut en CrossFit trainer combineer ik het beste uit twee werelden om patiënten verantwoord en snel te laten herstellen na een blessure of samen te werken aan klachtenvermindering.
Jochem Jansen
Jochem JansenAlgemeen fysiotherapeut
Nuchter, rustig en gestructureerd werken zijn eigenschappen die mij typeren. Ik hou er erg van om het beste in de ander naar boven te brengen, zowel fysiek als mentaal. In het contact met cliënten probeer ik op een natuurlijke manier vertrouwen te winnen, zodat zij zich vrij voelen om alle relevante info met mij te delen. Dit werkt positief door in het herstel.
Jaap Krol
Jaap KrolAlgemeen fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut MSc i.o.
Het menselijk lichaam en het functioneren daarvan: al op jonge leeftijd interesseerde me dit enorm. In de praktijk behandel ik een brede groep patiënten met diverse klachten aan het bewegingsapparaat. Ook begeleid ik revaliderende patiënten bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Hierbij combineer ik mijn kennis uit de opleiding fysiotherapie met mijn ervaring als sportinstructeur.
Stefan Groot Jebbink
Stefan Groot JebbinkAlgemeen fysiotherapeut
Als fysiotherapeut mogen we onze rol niet onderschatten als het gaat om een grondige en juiste screening van gezondheidsproblemen. Dit werd volop benadrukt tijdens mijn studie tot algemeen fysiotherapeut. Doordat patiënten zelf – zonder verwijzing – naar de praktijk komen, is een goede intake en anamnese extra belangrijk.
Ilse Dellemann
Ilse DellemannAlgemeen fysiotherapeut
Patiënten zo goed mogelijk behandelen door mijn kennis en vaardigheden toe te passen en continu uit te breiden. In mijn behandelingen stel ik patiënten graag gerust en geef ik duidelijke uitleg. Verder vind ik het belangrijk om met elke patiënt op de juiste manier te communiceren.
Manon Veldhorst
Manon VeldhorstPraktijkmanager
Ondernemend, gestructureerd en oplossingsgericht: als praktijkmanager zorg ik ervoor dat de fysiotherapeuten zich zoveel mogelijk kunnen concentreren op hun werk. En minstens zo belangrijk vind ik het dat patiënten zich op hun gemak voelen in onze praktijk.
Patty Bulten
Patty BultenPraktijkondersteuner
Binnen de praktijk neem ik veel werkzaamheden uit handen van mijn collega’s, zodat zij zich kunnen focussen op de onderzoeken en behandelingen. Mijn doel is dat patiënten zich welkom en gehoord voelen in de praktijk en dat mijn collega’s blij zijn met mijn inzet.
Renée de Jonge
Renée de JongePraktijkondersteuner
Voor elke patiënt probeer ik de juiste toon te vinden, zodat iedereen zich welkom voelt in de praktijk. Door de grote diversiteit aan patiënten is een goede aansluiting heel belangrijk. Een jongen die sportief is benader je echt anders dan een meneer op leeftijd die last heeft van zijn heup. Verder draag ik er graag aan bij om de rust en het overzicht te bewaren aan de balie en binnen de praktijk.