Ons team

Leonie Engelaar
Leonie EngelaarSportfysiotherapeut MSc,
Musculoskeletaal Echografist MSc, Praktijkeigenaar.
In mijn functie als (sport)fysiotherapeut vind ik het van groot belang om niet alleen het symptoom te behandelen, maar op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten. Dit maakt het mogelijk om patiënten ook op lange termijn klachtenvrij te houden!

Tom Hulkenberg
Tom HulkenbergAlgemeen fysiotherapeut,
Musculoskeletale Revalidatie MSc i.o.
Ik ben ervan overtuigd dat door continu veranderende inzichten en kennis van de medische wetenschap, een fysiotherapeut niet stil kan blijven staan. Permanente bijscholing vind ik daarom erg belangrijk.

Veerle Kimman
Veerle KimmanAlgemeen fysiotherapeut,
Musculoskeletale Revalidatie (Manuele Therapie) MSc
Als fysiotherapeut is mijn ambitie vooral met u samen te werken aan een optimaal resultaat. Uitvinden welke verbanden er getrokken kunnen worden om daar de juiste of passende therapie toe te passen. Daarbij kijk ik naar de gehele mens en heb ik uw zelfredzaamheid hoog in het vaandel staan.

Max Jansen
Max JansenAlgemeen fysiotherapeut,
Sportfysiotherapeut MSc i.o.
Sporters vakkundig behandelen bij blessures én zelf fanatiek sporten, dat zijn mijn passies. Ik kan mij dan ook goed verplaatsen in patiënten die snel en goed willen herstellen van een blessure. Vanuit onze praktijk ben ik samen met sportfysiotherapeuten Leonie Engelaar en Jochem Jansen verantwoordelijk voor de fitheid van de spelers van De Graafschap Jeugdopleiding.

Freek Jager
Freek Jager Algemeen fysiotherapeut,
MSU-echografist
Mijn focus ligt op complexe peesproblematiek en wervelkolom-gerelateerde klachten. Ik verdiep mij in de nieuwste inzichten en pas moderne behandelmethoden toe – zoals shockwave therapie en EPTE – om pijnklachten te verminderen of te verhelpen.

Gijs Heusinkveld
Gijs HeusinkveldAlgemeen fysiotherapeut,
Sportfysiotherapeut
Met mijn sterke hang naar topsport en ervaring in het trainen van sporters help ik anderen om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast is verder kijken dan de lokale pijnplek een aanpak die ik – net als mijn collega’s – altijd nastreef. Hiermee worden goede resultaten behaald in relatief korte tijd.

Charlotte Braun
Charlotte BraunAlgemeen fysiotherapeut,
Musculoskeletale Revalidatie (Manuele Therapie) MSc i.o. (kaakfysiotherapie i.o.)
Als fysiotherapeut en CrossFit trainer combineer ik het beste uit twee werelden om patiënten verantwoord en snel te laten herstellen na een blessure of samen te werken aan klachtenvermindering.

Jochem Jansen
Jochem JansenAlgemeen fysiotherapeut
Nuchter, rustig en gestructureerd werken zijn eigenschappen die mij typeren. Ik hou er erg van om het beste in de ander naar boven te brengen, zowel fysiek als mentaal. In het contact met cliënten probeer ik op een natuurlijke manier vertrouwen te winnen, zodat zij zich vrij voelen om alle relevante info met mij te delen. Dit werkt positief door in het herstel.

Jaap Krol
Jaap KrolAlgemeen fysiotherapeut
Het menselijk lichaam en het functioneren daarvan: al op jonge leeftijd interesseerde me dit enorm. In de praktijk behandel ik een brede groep patiënten met diverse klachten aan het bewegingsapparaat. Ook begeleid ik revaliderende patiënten bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Hierbij combineer ik mijn kennis uit de opleiding fysiotherapie met mijn ervaring als sportinstructeur.

Lukas de Graaf
Lukas de GraafLeefstijlprofessional
Een betere gezondheid in kleine, behapbare stappen realiseren. Door vragen te stellen, tests uit te voeren en motiverende gesprekstechnieken toe te passen laat ik cliënten zelf ontdekken wat hun gewoontes en patronen zijn. In bewegen, slapen, ontspannen en eten. Daarna werken we op een positieve manier aan een duurzame gedragsverandering.

Patty Bulten
Patty BultenPraktijkondersteuner
Binnen de praktijk neem ik veel werkzaamheden uit handen van mijn collega’s, zodat zij zich kunnen focussen op de onderzoeken en behandelingen. Mijn doel is dat patiënten zich welkom en gehoord voelen in de praktijk en dat mijn collega’s blij zijn met mijn inzet.

Janine Post
Janine PostPraktijkondersteuner
Bijdragen aan de gastvrijheid in onze praktijk, dat is mijn motto. Ook zorg ik ervoor dat de administratie op orde is en ben ik graag steun en toeverlaat voor mijn collega’s. Stilzitten is geen optie, het liefst ben ik de hele dag – met een glimlach op mijn gezicht – bezig.

Nicole van Gurp
Nicole van GurpPraktijkondersteuner en administratief medewerker
Elke patiënt wil zich gehoord voelen en goed geholpen worden. Daarom neem ik iedere vraag serieus. Is er bijvoorbeeld spoed met een specifieke pijnklacht of blessure? Dan zet ik alles op alles om een plekje in de agenda vrij te maken.