Medische Personal Small Group Training Doetinchem

Trainen in kleine groepen in Doetinchem

Iedereen kan lekker sporten, ongeacht ervaring, niveau of blessures. Bij small group training sport je in een kleine groep tot maximaal 8 deelnemers met veel aandacht door de personal trainer of fysiotherapeut. Je motiveert elkaar tijdens de work-out én om naar de training te komen. Daarmee heb je net dat extra zetje in de rug om te sporten en je persoonlijke doelen te behalen.

Small Group Training is heel geschikt:

  • Als je meer wil bewegen, maar niet weet welke oefeningen goed voor je zijn;
  • Als je elke keer vol goede moed begint met sporten, maar moet stoppen vanwege pijnklachten;
  • Als je oefeningen krijgt van de fysio, maar het lastig vindt om ze thuis te doen en/of vol te houden.

Met small group training bouw je in korte tijd meer conditie, kracht en uithoudingsvermogen op. De trainingen zijn in de sportzaal bij Basic Fit Keppelseweg. Door de variatie en dynamiek in de trainingen blijf jij gemotiveerd sporten.

Begeleiding door een fysiotherapeut of trainer met medische achtergrond

De small group training wordt gegeven door een fysiotherapeut of personal trainer met medische achtergrond, waardoor er veel kennis en aandacht is voor huidige of vorige blessures.

De trainer besteedt tijd aan de uitvoering, techniek en gedoseerde opbouw van de training. Door de grondige kennis van goede trainingsprikkels wordt je lichaam uitgedaagd. De trainingen sluiten daarmee perfect aan bij jouw niveau en persoonlijke doelen.

Met plezier je trainingsdoelen halen

Op een prettige manier bewegen, trainen, kracht opbouwen en blessures voorkomen: dat bereik je met small group training. Ook kun je hiermee het resultaat behouden na een fysiotherapietraject.

Dankzij de kleine setting krijg je intensieve begeleiding, ook is er veel dynamiek en variatie in de training. Onze trainingen zijn uitdagend en helemaal afgestemd op je niveau en wensen.

Maak kennis met onze small group training in Doetinchem

Kom gerust een keer meedoen en ontdek of small group training iets voor je is. Onze insteek is dat je altijd traint op de manier die bij je past. En als je plezier hebt en resultaat ziet, dan ben je ook gemotiveerd om te blijven sporten! Bekijk de tarieven.

Trainingstijden Small group training

  • Maandag             19.00 – 20.00 uur
  • Donderdag          09.00 – 10.00 uur
  • Donderdag          19:00 – 20:00 uur
  • Zaterdag              09:00 – 10.00 uur

Vragen of een afspraak maken?  Vul het inschrijfformulier in, bel 0314-72 59 94 of WhatsApp naar 06-30 28 86 21.