Vanaf juli aanstaande werkt fysiotherapie Engelaar nauw samen met Betaald Voetbal De Graafschap. Vanuit onze praktijk pakken sportfysiotherapeuten Leonie Engelaar en Max Jansen dit op, samen met een nog aan te nemen sportfysiotherapeut. Hiermee zijn beiden weer terug op hun oude honk: Leonie was van 2007 tot 2012 sportfysiotherapeut bij De Graafschap en Max speelde negen jaar in de jeugdelftallen. We zijn dan ook blij met deze hernieuwde samenwerking en het vertrouwen van De Graafschap!

Sportfysiotherapie bij De Graafschap

Op alle doordeweekse middagen en de maandag- en woensdagochtend verzorgen wij de sportfysiotherapie voor spelers uit alle jeugdelftallen en het beloftenteam. Ook geven wij revalidatietrainingen, waarmee het trainen op een verantwoorde manier kan worden hervat na een blessure. Bovendien coördineren wij de sportverzorging rondom de wedstrijden.

Bij langdurige blessures kunnen de spelers van De Graafschap ook gebruikmaken van onze trainingsfaciliteiten in een van onze drie vestigingen in Doetinchem.

Gevolgen voor de eigen praktijk/Cross-Fit Personal

Max gaat een deel van zijn uren invullen bij De Graafschap, verder is hij ruimschoots aanwezig op onze locatie bij Cross-Fit Personal (vestiging Doetinchem Schöneveld/Overstegen). Daarnaast nemen wij op korte termijn een nieuwe sportfysiotherapeut aan, hierover volgt binnenkort meer info!