‘Een paar jaar geleden kwam ik bij sportfysiotherapeut Leonie Engelaar terecht nadat ik een zware knieblessure had opgelopen.

Via een MRI bleek dat mijn achterste kruisband was ingescheurd. Met een maatwerk behandeling en oefenprogramma bouwde ik steeds meer kracht, stabiliteit en massa rondom mijn knie op. Het meest prettig vond ik dat Leonie meteen aanwijzingen gaf tijdens de oefentherapie, zodat ik het opbouwprogramma goed uitvoerde. Daarnaast is het hele team flexibel: ik hoefde maar ergens om te vragen en het werd zo goed mogelijk geregeld.

Het is natuurlijk niet te hopen dat ik ooit nog een zware blessure oploop. Gebeurt dat toch, dan kom ik met 1000% zekerheid terug bij Fysiotherapie Engelaar. Wat mij betreft is Leonie de beste sportfysiotherapeut van Doetinchem en omstreken.’

Lees hier meer over voetballersmentaliteit, het revalidatietraject en de return to play van Giovanni