Voor behandelen op de praktijk zijn wij volledig geopend!

We zijn heel bij dat we u weer persoonlijk, binnen de praktijk, mogen helpen. Voor elke pijnklacht of blessure kunt u – net als voorheen – bij een van onze therapeuten terecht.

Alle fysiotherapeutische behandelingen, zoals sportfysiotherapie, manuele therapie, EPTE, shockwave en oefentherapie zijn volledig opgestart. Ook kunnen we uw pijnklacht en/of blessure via echografie in beeld brengen.

Onze vestigingen aan de Doetinchemseweg en Varsseveldseweg/Cross Fit zijn geopend, locatie Basic Fit is momenteel nog gesloten.

Ontspannen en veilige aanpak

In deze bijzondere tijd vinden wij het heel belangrijk om vooral ontspannen en met positieve energie met u aan uw gezondheid te werken.

Voor een veilige aanpak hebben we een aantal aanpassingen binnen onze praktijk:

  • Wij behandelen alleen in een 1-op-1-situatie. Komt u met uw zoon of dochter < 16 jaar, dan is de aanwezigheid van maximaal één ouder toegestaan;
  • Neem aub een badhanddoek EN normale handdoek mee;
  • In de wachtruimtes is voldoende plek tussen de stoelen gecreëerd;
  • Wij verzoeken u om uw handen te wassen met water en zeep bij binnenkomst behandelruimte;
  • Er is meer dan voldoende ruimte voor oefentherapie op onze locaties, de kleedruimtes zijn nog wel gesloten;
  • Heeft u last van verkoudheid, luchtwegklachten en/of koorts, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Afhankelijk van de situatie en behandeling is het mogelijk dat – uit veiligheidsoverwegingen – het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen, handschoenen en/of een mondkapje nodig is. Hierbij werken wij volgens de regels van de brancheorganisatie. Ook als u zelf aangeeft dat u liever heeft dat uw therapeut een mondkapje draagt, dan is dat mogelijk.

Afspraak maken

Maak een afspraak en bel: 0314 72 59 94 of stuur een Whatsapp naar 06 22 38 66 12.

Is het voor u niet mogelijk om naar de praktijk te komen, dan komt de therapeut bij u thuis; hierbij volgt hij/zij de officiële richtlijnen.

Twijfelt u of u naar de praktijk kunt komen, neem dan ook gerust contact op. We helpen u graag!