Doetinchem Schöneveld – Overstegen (CrossFit Go Personal)

Fysiotherapie Engelaar locatie CrossFit Go Personal

Op de scheidslijn tussen de wijken Schöneveld en Overstegen in Doetinchem vindt u een van de drie locaties van Fysiotherapie Engelaar. Wij zijn gevestigd binnen sportcentrum CrossFit Go Personal, dat aan de doorgaande weg tussen Doetinchem en Varsseveld ligt. CrossFit Go Personal is een moderne allround gym en beschikt over uitstekende fitnessapparatuur waar wij gebruik van mogen maken. De ideale plek voor sportrevalidatie! Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere fysiotherapeutische behandelingen.

De gym is makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. U loopt onze praktijk binnen via de eigen praktijkingang met moderne wachtruimte of via de gym. Onze fysiotherapeuten zijn op deze locatie voor iedereen beschikbaar, het maakt dus niet uit of u wel of niet lid bent van CrossFit.

Adres: CrossFit Go Personal, Varsseveldseweg 182a, 7003 AD Doetinchem

Ook bent u welkom in onze vestigingen Doetinchem Wijnbergen, Doetinchem Keppelseweg en Doetinchem Centrum.

Geen verwijsbrief nodig

Fysiotherapie Engelaar is direct toegankelijk. U heeft geen verwijzing nodig.

Ook in de avond geopend

Fysiotherapie Engelaar is van maandag tot en met zaterdag geopend. Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om vrij te nemen om naar de fysiotherapeut te gaan. Daarom hanteren we ruime openingstijden, waarbij we ook vroeg in de ochtend en in de avond geopend zijn!

Fysiotherapie aan huis

Wanneer de omstandigheden het niet toelaten om naar de praktijk te komen, is behandeling aan huis mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag op het reguliere tarief. Voor fysiotherapie aan huis heeft u wel een verwijsbrief nodig van uw arts.

Neem direct contact op met onze vestiging in Doetinchem Schöneveld – Overstegen

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht