Graag stellen wij je voor aan Tom Hulkenberg. Tom was de allereerste medewerker bij onze praktijk en is alweer ruim 6,5 jaar in dienst! Dit verdient natuurlijk de eerste vermelding in onze nieuwe tweewekelijkse rubriek: ‘Maak kennis met ons team’.

1. Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent? Ik doe graag aan duursport, in de zomer doe ik diverse triatlons waarvoor ik het hele jaar door aan het zwemmen, fietsen en hardlopen ben. In de winter ga ik graag op wintersport en doe ik aan schaatsen. Deze winter wil ik op de Weissensee de alternatieve Elfstedentocht schaatsen.

2. Wat zouden we niet van jou verwachten? Ik ben gediplomeerd bakker.

3. Wat krijg je vaak van je patiënten te horen? Dat ze mijn prettige en rustige manier van omgang fijn vinden. En dat ik een luisterend oor bied voor iemands klacht en deze daarna adequaat kan behandelen.