Wat zijn we blij om u weer in onze praktijk te kunnen ontvangen!

Via het RIVM en de brancheorganisatie hebben we – als zorgverlenende beroepsgroep – groen licht gekregen om patiënten persoonlijk te behandelen.

Onze vestigingen aan de Doetinchemseweg en Varsseveldseweg/Cross Fit zijn sinds maandag 4 mei geopend, locatie Basic Fit is momenteel nog gesloten.

Voor welke behandelingen kan ik terecht?

Iedereen met pijnklachten of een blessure kan bij ons terecht, net als voorheen. Afhankelijk van uw klachten en de oorzaak daarvan bepalen wij welke therapievorm het best passend is. Alle behandelingen, zoals sportfysiotherapie, manuele therapie, shockwave, EPTE en dry needling mogen wij weer toepassen. Ook als u herstelt na (het vermoeden van) Covid-19 helpen wij om uw conditie en dagelijkse activiteiten – verantwoord – op te bouwen. Verder begeleiden onze therapeuten u bij oefentherapie in de sportzaal – op ruime afstand.

Is het voor u niet mogelijk om naar de praktijk te komen, dan komt de therapeut bij u thuis; hierbij volgt hij/zij de officiële richtlijnen.

Bestaande of nieuwe patiënt?

Was u voor de coronaperiode al onder behandeling, dan nemen wij contact met u op om nieuwe afspraken te maken. Heeft u onverhoopt nog geen bericht ontvangen, blijf dan aub niet wachten, maar bel 0314 72 59 94 of stuur een app 06 22 38 66 12 voor het maken van nieuwe afspraken.

Bent u nog niet onder behandeling geweest, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Wilt u eerst overleggen wat de mogelijkheden zijn? Bel gerust: 0314 72 59 94.

Wat merk ik op de locaties van de nieuwe maatregelen?

Er is voldoende ruimte om op meer dan anderhalve meter te trainen op onze locaties, wel zijn de kleedruimtes gesloten. Verder volgen wij de bekende richtlijnen: geen handen geven, afstand in de wachtruimte, therapeut en patiënt ontsmetten de handen voor en na de behandeling. Aanvullend vragen wij u om zelf een handdoek mee te brengen en alleen te komen.

Dragen de therapeuten beschermende kleding?

Veiligheid staat voorop, ook vinden we het belangrijk om op een ontspannen manier met u samen te werken aan uw herstel. Persoonlijke beschermingsmaatregelen zijn volgens de richtlijnen op voorhand niet verplicht.

Afhankelijk van de situatie en behandeling is het mogelijk dat – uit veiligheidsoverwegingen – het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen, handschoenen en/of een mondkapje nodig is.

Hierbij werken wij volgens de regels van de brancheorganisatie. Ook als u zelf aangeeft dat u liever heeft dat uw therapeut een mondkapje draagt, dan is dat mogelijk.

Afspraak maken

Maak een afspraak en bel: 0314 72 59 94 of stuur een Whatsapp naar 06 22 38 66 12.

Twijfelt u of u naar de praktijk kunt komen, neem dan ook gerust contact op. Onze therapeuten staan voor u klaar!