Ben je naast fysiotherapeut(e) ook leefstijlprofessional of ben je bereid je in deze richting te ontwikkelen? Zoek je een leuke, uitdagende baan in een innovatieve en vooruitstrevende praktijk? Word je enthousiast als je mensen helpt bij het herstellen van een blessure of na een operatie? En draag je ook graag bij aan het preventieve aspect van vitaliteit en positieve gezondheid?

Vanwege een groeiende vraag zoeken we een fysiotherapeut die het tof vindt om ons team in deze combinatiefunctie te versterken!

 

Wie zijn wij

Fysiotherapie en Leefstijl Engelaar is een moderne praktijk met vier locaties in Doetinchem. Voor fysiotherapie bieden wij verschillende specialisaties aan, zoals  sportfysiotherapie, manuele therapie, echografie en orofaciale fysiotherapie. De reguliere fysiotherapie wordt ondersteund door behandeltechnieken zoals dry needling, shockwave therapie en percutane elektrolyse.

Voor de actieve revalidatie maken we gebruik van de faciliteiten van Cross-Fit Go Personal en Basic-Fit. We werken actief samen met andere zorgverleners (specialisten, chiropractie, podotherapie), sportverenigingen en bedrijven. Ook verzorgen we de fysiotherapie voor de Jeugdopleiding van Betaald Voetbal Organisatie De Graafschap.

De leefstijltrajecten zijn op individuele basis of vinden plaats op locatie bij bedrijven in Doetinchem en omgeving. Ook geven we workshops in vitaliteit bij bedrijven. Je kan hierbij denken aan een leefstijlquiz of een workshop over het voorkomen en herkennen van overbelasting en burn-out.

De functie fysiotherapeut/leefstijlprofessional

Voor het curatieve, fysiotherapeutische deel werk je met patiënten in de behandelkamer en oefenzaal. Voor leefstijlcoaching houd jij je bezig met individuele trajecten, slaapcoaching en geef je workshops op locatie bij bedrijven. Je krijgt er energie van als je anderen kunt bewegen naar meer vitaliteit en gezondheid.

Onze leefstijltak is volop in ontwikkeling, jouw ideeën om deze activiteiten verder uit te breiden zijn welkom!

Wat bieden wij je

  • Een uitdagende baan binnen een jonge, innovatieve organisatie met fijne collega’s en een afwisselend aanbod aan fysiotherapie patiënten en leefstijl cliënten.
  • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting waarin je eigen interesse ligt.
  • Ruimte voor studies en opleidingen & een groep collega’s met passie voor het vak waarmee je kennis kan delen.
  • Een vast salaris, uren/dagen/tijden in overleg (16 – 38 uur p/wk)
  • Een gezellig, hecht team en een netwerk met verschillende zorgverleners en samenwerkingspartners

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde Hbo-opleiding fysiotherapie met of zonder specialisatie
  • Een opleiding Leefstijlcoach of de motivatie om deze te behalen
  • Proactieve houding, inzet en enthousiasme
  • Woonachtig in omgeving Doetinchem

 Interesse? We kijken uit naar je reactie!
Voor een uitgebreide indruk van onze praktijk, ga naar fysio-engelaar.nl, leefstijl-engelaar.nl en onze social media

Heb je vragen over de inhoud van de vacature of over de praktijk? Bel met 0314-725994 en vraag naar Leonie Engelaar.

Ben je enthousiast en wil je solliciteren op deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar leonie@fysio-engelaar.