Fysiotherapeut en CrossFit trainer Charlotte  komt ons team op de maandag en zaterdag versterken.Met haar achtergrond in de manuele therapie/mobilisaties en als enthousiast sporter past Charlotte perfect bij onze patiëntengroep en binnen ons team. Charlotte is net als wij super leergierig en zal binnenkort met aanvullende opleidingen starten – waaronder een masteropleiding – om haar functie als fysiotherapeut verder te verstevigen.

Charlotte pakt – net als de andere teamleden – pijnklachten vanuit een brede invalshoek op: ze onderzoekt de verschillende structuren in het lichaam, de samenhang daartussen en eventuele blokkades, en past haar behandeling daarop aan. Door deze aanpak valt erg veel effect te bereiken, vaak tot haar eigen verbazing. Charlottes motto is om samen met haar patiënten te gaan voor maximaal resultaat.

 charlot en patty

 

 

 

 

 

 

 

Werkzaamheden moeiteloos uit handen nemen, laat dat maar aan Patty over! Omdat de praktijk fors is gegroeid en daarmee ook het aantal telefoontjes, e-mails, afspraken en administratieve activiteiten, ontstond een nieuwe, ondersteunende functie binnen ons team.

Voorheen werkte Patty ook in ondersteunende/administratieve functies met veel klantcontact. Sinds haar start als praktijkondersteuner merken wij dat de focus nog meer kan liggen op onze patiënten en behandelingen. Dankzij Patty’s behulpzaamheid en organisatietalent maakt onze praktijk een verdere professionaliseringsslag.

We zijn erg enthousiast over de komst van Charlotte en Patty in ons team en wensen beiden veel werkplezier!