Patty Bulten

Praktijkondersteuner & administratief medewerker

Met veel plezier zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen onze praktijk. Mijn takenpakket is nogal divers: van het maken van afspraken, het bijhouden van de patiëntdossiers, het beantwoorden van telefoontjes en het scannen van verwijzingen tot het doen van de administratie.
Het liefst voer ik zoveel mogelijk ondersteunende werkzaamheden uit om mijn collega’s te ontzien. Regelmatig leggen ze hun werktelefoon bij mij neer en beantwoord ik telefoontjes en appjes, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op hun patiënten en de behandelingen. Inmiddels ken ik de specialismen van elke therapeut, dus weet ik precies bij wie een patiënt het beste terecht kan. Wat ik nu tijdens mijn drie werkdagen doe, deed Leonie eerst allemaal zelf. Binnen het team kunnen we ons niet voorstellen hoe ze dat – naast haar werk als praktijkeigenaar en fysiotherapeut – deed!

Professionele insteek

Naast het ondersteunen van mijn collega’s maakt het klantcontact mijn werk compleet. In mijn vorige functies, als medewerker bij het ING-punt binnen een supermarkt en als medewerker planning bij een zonnepanelenbedrijf, waren deze elementen ook duidelijk aanwezig. Nog dagelijks gebruik ik deze ervaring: zo vind ik het belangrijk dat patiënten zich gehoord en welkom voelen in onze praktijk. Ook als zij onverhoopt ergens mee zitten, dan vind ik het belangrijk dat zij weten dat het team altijd wil meewerken aan een oplossing.  Hierbij vind ik een professionele insteek vanzelfsprekend: wat patiënten delen komt niet verder dan waar het hoort. Tot slot ben ik proactief: als het enigszins kan, probeer ik bij acute klachten een gaatje te vinden in de planning.

Kloppend plaatje

Elke werkdag vliegt voorbij door mijn afwisselende taken en de diversiteit in patiënten. Mijn dag is geslaagd als ik merk dat mijn collega’s blij zijn met mijn inzet en als patiënten positief reageren. Ook vind ik het heel fijn als ik het vooraf geplande werk diezelfde dag heb afgerond. Verder is de wereld van de fysiotherapie dynamisch, geen enkele dag is hetzelfde. Wat het plaatje helemaal compleet maakt: ik werk met leuke, jonge collega’s die het beste in elkaar naar boven halen.

Mid-mid bij v.v. Dieren

Op de vrijdagavond speel ik als mid-mid in de damescompetitie. Één keer per week trainen bij v.v. Dieren en lol maken met elkaar vind ik heerlijk. Sowieso ben ik bij mooi weer graag buiten; alleen als het buiten plenst dan vind ik ‘de bank’ erg prettig. Daarnaast ben ik vaak met vriendinnen op stap: mijn manier om de batterij opnieuw op te laden.

Direct een afspraak maken of wilt u meer informatie? Patty is te bereiken op 0630288621 of  patty@fysio-engelaar.nl