Graag stellen wij je voor aan Ilse Dellemann

Ilse is haar carrière bij Fysiotherapie Engelaar begonnen als fysiotherapeut in opleiding. Al snel waren wij onder de indruk van haar talent en persoonlijkheid. Gelukkig was dat wederzijds en is Ilse nu een waardevolle toevoeging voor ons team!

1. Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?
Het liefste ben ik zelf aan het sporten in de sportschool, of ik doe dat samen met mijn vriend of vrienden. Ik sta ook graag langs de zijlijn om de dames van Minerva aan te moedigen bij het handballen, en daarna geniet ik van een drankje in de kantine samen met hen!

2. Waarvoor kunnen we bij jou aankloppen? (Werkzaamheden)
Je kunt bij mij aankloppen voor diverse werkzaamheden, zowel op de bank als in de zaal. Dat maakt het werk lekker afwisselend!

3. Wat staat er nog op je bucketlist?
Het hoogste punt op mijn lijst van dromen is om ooit een eigen ouderwets Volkswagenbusje aan te schaffen en hiermee rond te gaan reizen.

Ilse Dellemann
Ilse Dellemann