Afbeelding2Wie last heeft van hielpijn of zijn achillespees, weet het maar al te goed: de pijn kan het dagelijks leven flink verstoren. Ook slepen veel hielklachten zich vaak langdurig voort. Hoe prettig is het dan om terecht te kunnen binnen één centrum, waarin alle hielexpertise uit de regio is gebundeld?

Om deze reden is Fysiotherapie Engelaar een van de initiatiefnemers van Hielpijncentrum Achterhoek: hét expertisecentrum voor hielzorg in de Achterhoek. Het centrum is een samenwerkingsverband met Medi Fit Doetinchem en Voetencentrum Wender.

Kenmerkend voor Hielpijncentrum Achterhoek is dat de hielexperts niet alleen de klacht, maar ook de oorzaak onderzoeken en dat zij de behandeling daarop afstemmen. Bovendien benaderen de hielexperts de klachten vanuit verschillende invalshoeken (interdisciplinair), wat resulteert in de beste hielzorg.

Sinds de start van Hielpijncentrum Achterhoek hebben de hielexperts al meerdere patiënten succesvol behandeld.

Ook last van hielklachten?

Hielpijncentrum Achterhoek richt zich met name op hielproblemen die al langer dan zes weken – en soms al jaren – aanhouden. Heeft u diverse behandelmethoden ondergaan, maar blijft resultaat uit? Loop er niet langer mee door, maar schakel een van de hielexperts in om u deskundig verder te helpen.