Kun je door pijnklachten of een blessure niet meer (pijnvrij) sporten? Of wil je weten of jouw trainingsschema goed aansluit bij je klachten en/of blessureverleden? Vanaf maandag 23 mei start Fysiotherapie Engelaar met een gratis sportspreekuur bij Kei-Fit Gendringen. Leden hebben de mogelijkheid om tussen 19:00 uur en 20:00 uur langs te komen voor een vrijblijvende fysiotherapeutische intake.

Doel van het sportspreekuur
Dit sportspreekuur is een uitgelezen kans om antwoord te krijgen op je vragen. Doel van de fysiotherapeutische intake is vast te stellen wat de oorzaak is van je klachten en wat er nodig is om zo snel mogelijk pijnvrij te worden. Het kan zijn dat een sport specifiek advies of een aantal oefeningen voldoende zijn om u weer op weg te helpen. Wanneer er Fysiotherapie Doetinchem (bijv. massage, dry needling of medical taping) nodig is kan er een vervolgafspraak gemaakt worden. Het vervolgconsult wordt, mits aanvullend verzekerd, volledig vergoed door je zorgverzekeraar.

Interesse?
Meld je op maandag tussen 19.00 en 20.00 bij de fysiotherapieruimte vlak voor de fitnesszaal of neem (op het moment dat de deur gesloten is) plaats aan de tafel voor de fysiotherapieruimte. Voor verdere vragen/informatie bel of app met fysiotherapie Engelaar op 0622386612.