Ik ben Tom Hulkenberg, 27 jaar en woonachtig in Zevenaar. In 2013 heb ik de HBO opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut heb ik ervaring opgedaan bij verschillende particuliere praktijken. Begin 2016 heb ik de kans gekregen om bij Fysiotherapie Engelaar aan de slag te gaan. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Momenteel ben ik naast mijn werkzaamheden voor fysiotherapie Engelaar ook nog actief voor een particuliere praktijk in Bocholt.

In 2015 heb ik het eerste deel van de opleiding tot manueel therapeut afgerond aan de ‘Akademie für Manuelle Therapie Bockey und Neuer’, Hierbij heb ik veel inzicht gekregen in het bewegen van de verschillende gewrichten aan de onderste extremiteit. Graag zou ik me in de komende jaren verder in de manuele therapie willen verdiepen met een Master studie manuele therapie in Nederland. Ook start ik komende maand met de opleiding Dry Needling Doetinchem. Mijn overtuiging is dat, door continu veranderende inzichten en kennis van de medische wetenschap, een fysiotherapeut niet stil kan blijven staan. Continue bijscholing vind ik daarom erg belangrijk om nieuwe kennis en inzichten te vergaren.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik fanatiek sporter. Zo kun je me regelmatig in het zwembad, op de racefiets, mountainbike of met hardloopschoenen aan treffen. Wanneer mogelijk ben ik in de winter graag op de schaats terug te vinden. Dit plezier in sporten wil ik graag in mijn werk als fysiotherapeut overbrengen. Ik denk dan ook dat een gezonde leefstijl niet zonder voldoende fysieke beweging gaat.