Achter de schermen zijn we druk bezig met het uitbreiden van onze diensten met individuele coaching, medische personal training en programma’s voor mensen met overgewicht en chronische aandoeningen. Daarnaast dragen we via het programma bedrijfsvitaliteit bij aan gezonde medewerkers en verzuimmanagement.

Stuk voor stuk maatwerkdiensten om gezondheid een positieve impuls te geven!

De aanleiding voor Engelaar Leefstijlprofessionals

Dagelijks zet ons team met 8 fysiotherapeuten zich in om patiënten te helpen bij blessures en pijnklachten. Minstens zo belangrijk is het om ervoor te zorgen dat klachten ook op langere termijn wegblijven en om eventuele nieuwe pijnklachten te voorkomen. Dit sluit naadloos aan bij de visie van de praktijk, want in de behandeling pakken we ook zoveel mogelijk de kern van de klachten aan.

Daarnaast is het goed om in te spelen op leefstijlfactoren als beweging, voeding, ontspanning en slaap. Bereik je hierin een goede balans, dan zit je lekker in je vel en kun je blessures en stress zoveel mogelijk voorkomen.

Ook kun je na een fysiotherapietraject met onze programma’s op een effectieve manier blijven bewegen. Zodat de resultaten zo goed mogelijk behouden blijven.

Maatwerk in coaching en leefstijlbegeleiding

Na een persoonlijke intake krijg je – afhankelijk van je wensen en verwachtingen – begeleiding op het gebied van:

  • Bewegen
  • Ontspanning
  • Slaap
  • Voeding
  • Medische trainingstherapie
  • GLI (Gecombineerde Leefstijlinterventie)

Positief, enthousiast en motiverend gaan we samen met jou aan de slag, zodat je je zo fit en energiek mogelijk voelt. Hierbij werken we nauw samen met andere professionals in de regio.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Engelaar Leefstijlprofessionals? Volg onze social media voor maandelijkse updates!