Omdat veel sectoren noodgedwongen gesloten zijn tot eind mei, denken veel mensen dat ook onze praktijk dicht is. Integendeel: wij zitten niet stil!

Onze praktijk is open

Fysiotherapeuten vallen net als tandartsen onder de groep paramedici en mogen – mits goed beschermd – patiënten behandelen. Onze praktijk is geopend voor patiënten met acute klachten en/of veel pijn. Ook als u werkt in een cruciale functie en klachten ervaart, neemt u dan contact met ons op.

Maatwerktherapie

De therapievorm vullen we mogelijk anders in: we beoordelen wat er mogelijk is in uw specifieke situatie. Als hands-on behandeling noodzakelijk is, werken wij met een mondkapje en handschoenen.

Beeldbellen met resultaat

De afgelopen weken hebben we ervaren dat online therapie goede resultaten oplevert. Binnenkort leest u op onze social media meer over deze positieve effecten.

Deze week volgt meer informatie vanuit de beroepsorganisatie, wij houden u op de hoogte!

Randvoorwaarden voor behandeling

Binnen onze praktijk nemen wij onze verantwoordelijkheid rondom het coronavirus. Wij hanteren daarom de volgende maatregelen:

  • Wij behandelen alleen in een 1-op-1-situatie. Komt u met uw zoon of dochter < 16 jaar, dan is de aanwezigheid van maximaal één ouder toegestaan;
  • Neem aub een badhanddoek EN normale handdoek mee;
  • In de wachtruimtes is voldoende plek tussen de stoelen gecreëerd;
  • Wij verzoeken u om uw handen te wassen met water en zeep bij binnenkomst behandelruimte;
  • Bij fysiek contact maakt uw therapeut gebruik van steriele handschoenen en mondkapje;
  • Wij behouden een veilige afstand voor, tijdens en na de behandeling;
  • Stel uw afspraak uit op het moment dat er sprake is van verkoudheid, luchtwegklachten en/of koorts

Hygiëne staat voorop: zo besteden wij extra aandacht voor het reinigen van de behandelruimtes en deurklinken. Ook schudden we uit voorzorg geen handen. Tot slot vragen wij u zoveel mogelijk precies op tijd te komen. Hiermee vermijden we een volle wachtruimte. Ook zal uw therapeut zich volledig inzetten om op tijd te lopen.