Met veel enthousiasme kondigen we hierbij aan dat we vanaf juni samenwerken met Pedaleur Bikes op het gebied van bikefitting. 

Vanuit onze gezamenlijke passie voor fietsen kun je voortaan – op afspraak – terecht in de vestigingen van Pedaleur Bikes voor een bikefitting door onze fysiotherapeut-bikefitter. Hiervoor hebben Leonie en Tom aanvullende opleidingen gevolgd.

In de samenwerking bundelen we de technische en productkennis van Pedaleur Bikes met onze kennis van het lichaam en het voorkomen van klachten en blessures. Zien we je snel in een van de bikefittingruimtes?

Het doel van bikefitting

De bikefitting bestaat uit een intake, zadelpositiemeting, voetanalyse en dynamische fietspositiemeting. Door een bikefitting fiets je efficiënter, kun je betere prestaties neerzetten en verminder je kans op vervelende fietsblessures. 

Hoogwaardige 3D-meetapparatuur van Specialized/Retül Fit

De meetruimtes bij Pedaleur Bikes zijn voorzien van hoogwaardige meetapparatuur van Specialized: Retül Fit. Dit is een data-gedreven, 3D-technologie, die metingen van het lichaam en bewegingen uitvoert tot op de millimeter nauwkeurig. 

Na afloop ontvang je een rapport met adviezen om een nieuwe, bestaande of huurfiets zo optimaal mogelijk af te stellen om daarmee je fietsplezier te verhogen. 

Locaties en tarief

De meting vindt plaats in de bikefittingruimtes van Pedaleur Bikes in Doetinchem of Velp met high-end Specialized-apparatuur. Het tarief is 250,- incl. btw. Dit is inclusief directe aanpassingen. Niet inbegrepen zijn materialen en grotere aanpassingen via de werkplaats. Dit bedrag wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Lees meer over bikefitting, de voordelen en het maken van een afspraak op: https://leefstijl-engelaar.nl/bikefitting/

We kijken uit naar een mooie samenwerking met het team van Pedaleur Bikes!