Janine Post

Praktijkondersteuner & administratief medewerker

Samen met mijn collega Patty doe ik de administratie, handel ik de declaraties af en coördineer ik de patiëntafspraken. We zorgen ervoor dat alle ondersteunende werkzaamheden in de praktijk vloeiend doorlopen. Voelen patiënten en collega’s  zich goed ondersteund en zijn de dossiers op orde, dan ben ik plof ik aan het eind van de dag helemaal gelukkig op de bank.

Omdat ik niet goed kan stilzitten en het liefst anderen assisteer, heb ik naast mijn parttime functie in deze praktijk nog drie andere banen. Een daarvan is aan de grote bar in Schouwburg Amphion. Niets geeft mij namelijk zoveel energie als omgaan met klanten en samenwerken met jonge collega’s. Precies die elementen vind ik ook terug bij Fysiotherapie Engelaar.

Motto’s: gastvrijheid en ‘komt goed’

Heel belangrijk vind ik het dat patiënten zich welkom en gehoord voelen. Vragen of eventuele onduidelijkheden pak ik met plezier op. Niets is gek of te ingewikkeld: patiënten mogen mij voor elke vraag bellen. Als mijn collega’s hulp kunnen gebruiken of een foutje willen corrigeren in het systeem, dan heb ik het liefst dat ze hun vraag volledig uit handen geven zodat zij zich op hun werk kunnen concentreren. Ik zorg ervoor dat het snel goedkomt!

Dynamiek van een jong team

Het werken met jonge mensen geeft extra dynamiek – in het opdoen van ideeën en in de onderlinge communicatie. De afstemming binnen ons team is bijvoorbeeld heel vlot gerealiseerd: telefonisch, via mail of Whatsapp. Bovendien is de betrokkenheid naar patiënten en onderling groot: even buiten werktijd sparren, bijvoorbeeld over een training of een behandelmethode  komt regelmatig voor. Deze proactieve manier van samenwerken geeft me veel energie.

Reizen

Tijd om te sporten heb ik niet, wel fiets en wandel ik hele afstanden. Voor mijn werk spring ik ook meestal op de fiets. Waar ik verder helemaal gelukkig van word, is een terrasje pakken met vriendinnen. Of genieten van mijn vrijheid als ik alleen het vliegtuig pak voor een verre reis. Zonder plan vooraf, niet wetende wat me te wachten staat: dát is mijn idee van het ultieme reizen.

Direct een afspraak maken of wilt u meer informatie? Janine is te bereiken op 0630288621 of janine@fysio-engelaar.nl