Wij stellen je graag voor aan Veerle Kimman. Veerle is alweer 6 jaar in dienst bij ons als fysiotherapeut. Daarnaast heeft deze topper ook nog haar master Musculoskeletaal Manueel therapeut behaald.?‍?

1. Waarvoor kunnen we bij jou aankloppen? (werkzaamheden)
Voor een frisse brede blik. Vooral voor wervelkolom gerelateerde problemen en van de regio’s hoofd, schouders bekken en heupen. ??‍♀️ Verder werk ik net zoals mijn collega’s met de gehele beweegketens van het lichaam. En geven we vele inzichten in andere factoren die van invloed kunnen zijn, zoals stress en balans tussen belasting en belastbaarheid. ⚖️

2. Iets wat we niet van jou zouden verwachten of een leuk feitje over jezelf?
Ik heb minder geduld als ik trek heb.?
Ik heb een scuba duikbrevet, en mag tot 18 meter diep duiken.?

3. Wat doe je het liefst als je niet aan het werk bent?
Klussen of ideeën opdoen voor in huis, hardlopen in het bos en activiteiten met mijn partner en vrienden zoals koken. ?‍?

?-Veerle Kimman