Vacature Leefstijl Engelaar

Breng je anderen graag in beweging en word je blij als je kunt helpen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl? Vind je plezier en maatwerk belangrijk bij de begeleiding van je klanten? Wil je aan de slag bij een jong, dynamisch team op het gebied van leefstijlcoaching, (medische) personal training en bootcamp?

Vanwege het vertrek van onze huidige leefstijlcoach zoekt Engelaar Leefstijlprofessionals in Doetinchem op korte termijn een enthousiaste en ervaren collega.

Past het team van Engelaar Leefstijlprofessionals bij jou?

Engelaar Leefstijlprofessionals is nauw verbonden aan (sport)fysiotherapiepraktijk Engelaar. In februari zijn we samen met leefstijlcoach, personal- en bootcamptrainer Marije Dokter gestart met het nieuwe bedrijf Bootcamp Doetinchem. Zo brengen we preventieve en curatieve zorg, bootcamp, beweeg- en leefstijlprogramma’s bij elkaar.

Binnen Engelaar Leefstijlprofessionals bieden we diverse programma’s:

Bij Engelaar Leefstijlprofessionals werk je samen met leefstijlcoach en sportfysiotherapeut Leonie Engelaar en leefstijlcoach, bootcamp- en personal trainer Marije Dokter. Daarnaast heb je regelmatig contact en collegiaal overleg met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Engelaar. Naast hard en zelfstandig werken is er binnen het team veel ruimte voor humor, eigen initiatieven en frisse ideeën.

Wat ga je doen?

Je begeleidt onze klanten via leefstijlcoachingstrajecten naar een gezonde leefstijl. Hierbij zijn laagdrempeligheid en plezier heel belangrijk. Ook vinden we het van belang dat we een passend aanbod bieden, want werken aan gezondheid en beweging gaat beter als deze aansluiten bij de voorkeuren van de klant.

Je geeft bootcamp trainingen en personal trainingssessies, onder andere in de Kruisbergse bossen, het Metzo College en/of bij Basic Fit Doetinchem/Keppelseweg.

In de loop van dit jaar ga je GLI CooL (Gecombineerde Leefstijl Interventie) sessies geven. Hiermee begeleid je klanten met overgewicht naar een gezonde leefstijl binnen het vaste GLI CooL programma.

Pas je bij ons?

Je hebt ervaring met het geven van gevarieerde personal training- en bootcamplessen en het begeleiden van mensen naar een gezonde leefstijl. Je vindt het leuk om bij te dragen aan de groei van Engelaar Leefstijlprofessionals en Bootcamp Doetinchem. Je bent actief betrokken en komt met creatieve ideeën om de organisatie te laten groeien.

Je bent afgestudeerd leefstijlcoach met een BCLN-accreditatie (vereist). Je hebt een eigen netwerk op het gebied van personal training en leefstijlcoaching of de eigenschappen om dit met het team op te bouwen. Je woont in de regio Doetinchem. Verder ben je flexibel als het gaat om werken in de weekenden en avonden.

Het bedenken, plannen en posten van aansprekende social media berichten (Facebook en Instagram) rondom leefstijl, personal training en bootcamp, ook daar ligt jouw kracht. En natuurlijk ga je graag met mensen om en vind je het een uitdaging om het beste in een ander naar boven te brengen.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een veelzijdige functie binnen een jonge, groeiende organisatie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om opleidingen en trainingen in je vakgebied te volgen. Je kunt rekenen op een team met leuke collega’s om me te sparren en ideeën uit te wisselen. We bieden je een marktconform salaris en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Engelaar Leefstijlprofessionals en Bootcamp Doetinchem zijn zeer bekend in de regio: we werken nauw samen met vaste partners, professionals en verenigingen. In eerste instantie werk je 8 uur per week, maar je hebt alle kansen op snelle uitbreiding naar meer uren.

Ben je enthousiast?

We kijken uit naar je motivatiebrief en CV. Stuur deze naar manon@fysio-engelaar.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Manon Veldhorst via de mail of bel: 0314-725994.